Up next


WHAT AMERICA IS MISSING HERE, RFB, NICHOLSON1968 AND THEBIGSIB

Max Anderson
Max Anderson - 68 Views
117
68 Views
Published on 18 Mar 2020 / In Film and Animation

Stock Up On Food For Your Home! Click Here!https://mypatriotsupply.com/pa....ges/rs-repdig-richie USE THIS WHILE YOU CAN.
The point of views and purpose of this video is not to bully or harass anybody, but rather share that opinion and thoughts with other like-minded individuals curious about the subject."*****
Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.
https://www.youtube.com/watch?v=Lwnbl... My pastimes and how to video’s
https://twitter.com/NULOOKREFINISH TWITTER
https://www.minds.com/RichieFromBoston RFB on MINDS.COM
RFB KICKED OFF VIMEO
https://www.youtube.com/watch?v=qE_zF... RFB II BACKUP CHANNEL
MAKE ONE TIME DONATIONS paypal.me/RichieFromBoston
SUPPORT THE CHANNEL MONTHLY https://www.patreon.com/RichieFromBoston

Help me help others as well as Make much needed upgrades to my equipment and channel RFB Disclaimer: All works by RichieFromBoston are criticism, comment, news reporting, teaching and research. -All footage taken falls under ''fair use'' of the Digital Millennium Copyright Act (1998). Therefore, no breach of privacy or copyright has been committed. -FAIR USE STATEMENT This video may contain copyrighted material the use of which has not been specifically authorized by the copyright owner. This material is being made available within this transformative or derivative work for the purpose of education, commentary and criticism, is being distributed without profit, and is believed to be "fair use" in accordance with Title 17 U.S.C. Section 107

Show more
5 Comments sort Sort by

right-wing extremist1
right-wing extremist1 2 months ago

5.1 fascistische verhaaltje 10.

Wij fascisten willen zo snel mogelijk een eenpartijstaat met regels voor natuurlijke waarde en raciale waarde.
Deze smelthol van vrouwen negers en dikke blanke untermenschen moet gebroken worden en onze Swastika Sönne ,de zwarte zon van de Swastika zal met zijn heilige kracht onze bestemming via ons bloed activeren zodat ons een vredige blanke toekomst hopelijk rust.

5.2 fascistische verhaaltje 11.

Ik ben diep verdrietig om het falen van de fascistische principes aan het begin van de 21e eeuw die met het eind van het derde rijk 1000× zo bevestigt werd,dat het de deur heeft geopend voor mannenhaat,blankenhaat en de uiteindelijke genocide van het goddelijke wonderbaarlijke Blanke Wonder Ras.

Gedenk God in den hoge en gaat in vrede! Dit was FPLB editie 8.

Dan eindigd dit met de acht afsluitingsgedeelten.

Reply   thumb_up 0   thumb_down 0
right-wing extremist1
right-wing extremist1 2 months ago

FPLB editie 8

Dit is een FPLB die gepland staat om op 1 april 2020 gehouden te worden.

De 8 introducties.
(Kan ik hier niet noteren omdat ik de acer nog aan het opladen ben).

Omdat het nu al zo'n twee weken geleden is dat ik de laatste FPLB heb gedaan,vind ik het toch weer nodig om op 1 april de stand der wereldzaken bij te praten.
Daarom begin ik vandaag,op 18 maart alvast aan het script.

Op de eerste plaats wil ik jullie allen een goede brenton tarrantdag wensen die op 15 maart gehouden werd,de aanslag-dag van de extreemrechtse held B Tarrant.

Als FPLB editie 8 op 1 april 2020 gehouden zou worden,dan is dat 16 dagen later.
Toch spreek ik het nu uit omdat ik eerder mijn kans niet zag om het op video uit te spreken.

1 (gedeelte 1)-technisch ongemak.

Eigenlijk zou er elke week een nieuwe FPLB editie gemaakt moeten worden,maar er zijn een hoop technische problemen.
Hoewel het wel mogelijk zou zijn geweest om vele edities op die ik te maken zijn er voor de FPLB video edities vele technische ongemakken.

Zo heeft de geheugenkaart van de camera maar beperkte opslag,is ook de LAP vol en de harde schijf kapot gegaan.
Al die technische ongemakken belemmeren de FPLB video productie.
Mocht de video productie via de camera volledig komen stil te staan door dat de camera geheugenkaart vol is,dan zal waarschijnlijk de FPLB script productie langzaam voortgezet worden,zodat er voor elke maand wel een FPLB script editie moet zijn.
Het is ook mogelijk dat al die technische tegenslagen mij demotiveren en dat hierdoor de FPLB script productie voor onduidelijke tijd word stilgelegd.

Misschien ga ik dan over op het Idee om de FPLB edities op audio via de Olympia geluid-opnemer op te nemen zodat ik toch als zijnde fascist cultureel werk heb gemanifesteerd.

Laaten we ons eerst even de woorden herinneren die de Man van het jaar 2019,de extreemrechtse held B Tarrant ,zei na zijn Eeuwige Heroïsche daad ,(graag wel even in onze eigen Nederlandse Taal):"dat ging gepland".

Het is weer eens nodig om de fascistische persoonlijke leven doorname te doen beste mensen ,want wat is er in godsnaam allemaal gebeurd sinds de laatste FPLB editie 7.
Er was een grote moeilijkheid bij de script productie van die editie.

Op dit moment heb ik dat script door technisch ongemak niet bij de hand.bijvoorbeeld ook de printer functioneerde niet of gebrekkig.

Ik zou het script dat hier in de smart agenda word gemaakt kunnen kopiëren via een internet website naar de LAP en het dan kunnen uitprinten,zou het idee zijn.
Maar ook dit idee is niet de moeite waard.
Het oorspronkelijke script van FPLB editie 7 werd gemaakt op de agenda van de acer smart.
Doordat die moeite had met opladen duurde het lang voordat dat script beschikbaar en of bruikbaar werd.

2 (gedeelte 2)-vier gebeurtenissen.

Het is voor mij erg moeilijk om de wereldzaken te overzien.
Ik zal proberen enkele gebeurtenissen sinds de laatste edities welke actueel en interessant zijn te vermelden.
Goed dan.ik benummer de gebeurtenissen.

Gebeurtenis 1.

Op de nacht van 17 op 18 maart werd ik wakker na een droom die op het eind een planetair/prehistorische/oeroude Gevoel of beleving had.

Gebeurtenis 2.
In de nacht van 16 op 17 maart herriner ik mij erg verdrietig te zijn.toch voelde ik mij enkele uren een onderdeel van het geheel en wist volgens mijn toenmalige interpretatie twee goede filmpjes in de nacht te maken.

Gebeurtenis 3.
Op de dag van 17 maart als ik me niet vergis wist ik ook twee mooie PLB video's te maken.

Gebeurtenis 4.
Op de dag van 17 maart had ik de dwangmatige neiging om een kerkdienst gedeeltelijk te filmen.
Dat resulteerde in de drang/dwangmatige gedachte om nog twee filmpjes te maken.
De ene hete zoiets als 'geloofsverklaring van de pastoor' en de ander droeg de naam 'cultuurvideo-ode aan een kerk,een architect en kerkdienst beelden'.
Het is mij gelukt om al die drie bestanden op MEGA te zetten.

Het ging echter met een hoop moeite en tegenslag.
Kijk niet weg van je eigen leed.

Dat waren vier gebeurtenissen van de afgelopen periode welke ik wilde delen.

3 (gedeelte 3)-over het nieuws.

De MSM heeft het telkens over het corona virus.hierover wil ik alleen maar zeggen dat als je hier teveel over gaat nadenken je te veel in je ego raakt en Uit jezelf en dus gemakkelijk door de duivelse elite bespeelbaar bent.
Maar het is wel belangrijk om aan te geven dat het behoorlijk aan de gang is.
Herrinert u nog de persoon die met zijn auto inreed op het gemeentehuis!?! Wat een grote verzetsdaad was dat!!!
Omdat ik op 17 maart een video maakte waarin ik de superieur architect Pierre cuypers van het superieure Nederlandse ras prees,maar er niet aan toekwam lovende uitleg tekst over Hem bij de video te plaatsen,zie ik hier mijn kans om dat wel te doen:

"Petrus Josephus Hubertus (Pierre) Cuypers (Roermond, 16 mei 1827 – aldaar, 3 maart 1921) was een Nederlands architect.. Zijn naam wordt vaak in een adem genoemd met het Rijksmuseumgebouw (1876-1885) en het Centraal Station (1881-1889), beide in Amsterdam.Cuypers was echter in de eerste plaats een architect van kerken."

4 (gedeelte 4)-11 fascistische verhaaltjes voor FPLB editie 8.

4.1 Fascistisch verhaaltje 1.
Dit is een Engelstalige introductie verhaal van een noord Italiaans fascist:
"" i like chill and relax after hard days of work in this judeomarxist sick sick world.I'm very interested in the awd divsion and subverting the jewish zog big brother matrix.i am anarcofascist and racialist(racist and race supremacist)i consider myself a natsoc too.(fascism=natsoc)And i am an atheist(rational and scientific).
"i am skinhead but not the average one(no alchohol no drugs,no smoke,no tattoos piercings and those bullsh*t)i am straightedge and clean,a very sober and polite aryan man triyng to destroy the juden plague!".


4.2 Fascistisch verhaaltje 2.

 Bronnen rond de Griekse regering zeiden donderdag dat in enkele dagen tijd al zo’n 35.000 moslim aapjes zijn tegengehouden die illegaal de grens wilden oversteken.

Bravo!!!!
Weer die aapjes!!!
En anders pak je maar een geweer!
(Associatie woorden "weer" of "weren" en "geweer".

4.3 Fascistisch verhaaltje 3.
Dinsdag 03 maart 2020

Galaten 1:3-5

Genade zij u en vrede van God, onze Vader, en van onze Heer Jezus Christus, die zichzelf gegeven heeft voor onze zonden om ons te bevrijden uit deze door het kwaad beheerste wereld. Dat is de wil van onze God en Vader. Hem komt de eer toe tot in alle eeuwigheid. Amen.


4.4 Fascistisch verhaaltje 4.

Ik feliciteer jou ermee dat jij in de eerste plaats een man bent (1) en in de tweede plaats omdat je tot een superieur ras behoort (2) in vergelijking met apen en aapnegers.

4.5 fascistisch verhaaltje 5.

Eens zullen de kutjes voor ons buigen en zullen zij ons gehoorzaam dienen als onze slaven.
Bier en tieten! Zal ons strijdkreet in plezier en vermaak zijn.

En ook de rol van de neger als ons werkpaard zullen wij na een fascistische stormloop herstellen!

Heil ,myn fürher!
Vrede zij met U blanke Vader mijnes bloeds.
88 ,vrede van Christus!!! Allah ackbar!!!!!
Vrede en plezier.

4.6 fascistische verhaaltje 6.

Wanneer kunnen we eindelijk vrouwen en negers tot onze slaven maken?
We moeten een kastensysteem hebben voor de europese volkeren een een meedogenloze terreur beginnen om de vijanden van het blanke ras te vernietigen zodat we een nieuw Rijk van raciale en masculine Superioriteit kunnen opbouwen!

4.7 fascistische verhaaltje 7.

De Machtigste Behoort de Macht.
Na God is dat de mannelijke Blanke mens.

4.8-fascistische verhaaltje 8.

Jammer dat de satanisten de onnatuurlijke ongelijkwaardige gelijkwaardigheids-regels hebben ingesteld waardoor wij blanken worden gediscrimineerd,geterroriseerd en onderdrukt in onze eigen territoria!

4.9-fascistische verhaaltje 9.

5.1 fascistische verhaaltje 10.

Wij fascisten willen zo snel mogelijk een eenpartijstaat met regels voor natuurlijke waarde en raciale waarde.
Deze smelthol van vrouwen negers en dikke blanke untermenschen moet gebroken worden en onze Swastika Sönne ,de zwarte zon van de Swastika zal met zijn heilige kracht onze bestemming...(lees verder in volgende dag notitie maar).

Reply   thumb_up 0   thumb_down 0
Henk670
Henk670 2 months ago

88
mensen vergeten vaak het bestaan van zappalin.maar dat moeten gigantische,indrukwekkende projectielen zijn geweest.

89
de Nobelprijs is vernoemd naar meneer Nobel,uitvinder van het buskruit.lof voor hem.

90
80% van de wereldproductie komt uit de communistische staat China.dat is een waanzinnig gegeven.

91
het kruis is een symbool van diepe verbondenheid voor de Europese culturen en volkeren en een Groots Symbool van de Europese identiteit.

92
de hamer en sikkel vormen het communistische symbool.dat is lovenswaardig.

93
de mens is een ongelooflijk waanzinnig soort dat grootse prestaties gedaan heeft.

94
"het Koninkrijk Gods ligt in jou",zei Jezus niet zoiets.

95
en mens kan nooit alles weten want het weet nooit wat alles is.

96
in het Duitse leger heerste vroeger de regel 'bevel is bevel'.

97
de overwinnaar bedenkt de geschiedenis.

98
in de menselijke evolutie is ook zichtbaar dat de soort steeds meer onthaard.

99
aan het begin van de jaarrekening waren er nog twee miljoen Leeuwen nu zijn dat er nog maar twee duizend.

100
toen de Europeanen nog niet op Amerika waren,vernoemd naar een Portugees superieur ontdekkingsreiziger ,waren er miljoenen buffels.
twee eeuwen later waren dat er nog maar enkele duizenden.

dat wou ik kwijt.

Reply   thumb_up 0   thumb_down 0
Henk670
Henk670 2 months ago

41
complottheorie:
de tweede wereldoorlog en de Holocaust is gemaakt door de Joden zelf om de staat Israël te rechtvaardigen.

42
de Joden noemen de Holocaust shoah wat staat voor "slachtoffer" of "opoffering".

43
via de verlichting hebben de vrijmetselaren hun macht verkregen.

44
de titel van het oude volkslied "Wien Nederlands bloed" zegt genoeg.de openingszin luid "Wien Nederlands bloed door de aderen vloeit van vreemde smetten vrij,verheff den zang als wij".

45
beroemdheden als Luther,ford en JFK zeiden allemaal zoiets als "de jood kan niet vertrouwd worden".

46
Nederland kende vroeger een 'populatie maximum' voor Joden.

47
Nikola T was een beroemd Kaukasisch uitvinder.

48
de stad New York City was door Hollanders gemaakt en werd aan de Engelsen verkocht.

49
Turkije stond vroeger bekend als Anatolië en er heeft een superieur ras geleefd.eens was het Byzantijnse Rijk er een groot rijk.
het vermengde en hierna kwam de tijd van het Turkse volk.
het Turkse volk is Europees/aziatisch en zeker geen minderwaardig volk.
door hun gedeeltelijk Europees bloed wisten zij een groot rijk te bezitten.

50
het derde oog is het beste bij het Kaukasisch ras.

51
het bestaan van landen is een grote illusie.

52
ook de extreemrechtse held Patrick crusius dacht zo,quote:"ik haat Aziaten minder dan negers".

53
negers zijn minderwaardig aan Aziaten en Arabieren.
negers en Aziaten zijn minderwaardig aan Arabieren.
Arabieren en Europeanen zijn superieur Aan negers en hebben hen eeuwen lang verhandeld.

54
door hun mentaliteit zijn negers minderwaardig aan Aziaten.
Aziaten hebben een betere mentaliteit.
ze werken harder en zeuren minder.

55
rijm:de negers zijn de schoorsteenvegers.

56
rijm:niet alleen het jodenras maar alle rassen aan het gas.

57
het engels ras gaat de eer aan wat betreft het oplossen van het Joodse vraagstuk.

58
de Sovjet Unie heeft de grootste bijdrage geleverd bij het winnen van de oorlog en verloor de meeste doden.
namelijk 30 miljoen.
de Cccp als Unie verdiend die eer en de Sovjet volkeren verdienen medelijden.

59
Amerika moet bij de tweede wereldoorlog als de grootste oorlogsmisdadiger gezien worden.en de twee kernbommen moeten gezien worden als de meest barbaarse massamoord.

60
Mohammed de profeet:"een natie dat geleid word door vrouwen gaat ten onder".

61
Muhammad"de vrouw is een groot kwaad dat beheerst moet worden".

62
Muhammad"de man is je hel en je hemel".

63
zowel het christendom als islam zegt dat de vrouw gesluierd moet zijn en voor haar kuisheid moet Waken.en trouw aan de man moet zijn.

64
bij den islam worden vrouwen die overspel spelen of ongehoorzaam zijn gestenigd.

65
een vrouw kan eigenlijk niet verkracht worden,omdat ze geen wil heeft.

66
de vrouw moet niet praten maar enkel kreunen.

67
Napoleon:"een vrouw is alleen goed voor het maken van kinderen".

68
in saudie Arabië moet een vrouw 4000 rial betalen waar dat voor een man 300 of 400 rial voor een wagen kost.

69
de islam in Europa is een goed alternatief voor het christendom.
toch moet het christendom beschermt worden als basis onderdeel van de Europese culturen en de raciale identiteit.

70
al in de prehistorie werden blanke vrouwen verhandeld.
in de tweede wereldoorlog werden ruim twee miljoen Duitse vrouwen door de Russen verkracht.
ook volgend staats-onderzoeken blijkt dat 1/5 van de vrouwelijke populatie is of word verkracht.het is dus geen vreemd verschijnsel.

71
al in de prehistorie werden blanke vrouwen verhandeld.
de Germanen gaven hun vrouwen als slavinnen weg aan de Romeinen.
later waren het de Noormannen die de mannen vermoordde en vrouwen en kinderen gevangen namen dus die vrouwen werden dan ook slavinnen en werden dan dus ook verkracht.
in de middeleeuwen was in de Arabische vrouwenhandel die naast de negerhandel bestond de blanke vrouw een hoog aanstaand product.

72
tot de 2e helft van de 20e eeuw was het de normaalste zaak van de wereld als kleine meisjes van bijvoorbeeld 5 of 10 jaren trouwden met veel rijkere volwassenen moslimmannen van bijvoorbeeld 40 of 50 jaren oud.

73
de uitvinding van het geweer was bedoeld als kleinere draagbare versie van het kanon.

74
de evolutie van de mens is zeer goed zichtbaar.
1 de huizen van vroeger waren veel kleiner.een bewijs voor de lengte evolutie van de mens.
2 mensen werden vroeger 40 of 50 jaren oud.en nu ruim 30 jaar ouder.dat is het bewijs van de leeftijd evolutie.

75 een vliegtuig is eigenlijk een vliegende machine.

76 een geweer is moderne versie van een zwaard.

77 de evolutie van de wagen was eens begonnen als de uitvinding van een machinale koets.

78
de evolutie van de auto is zo gegaan:van paard (1) naar paard en wagen (2) naar koets (3) naar machinale koets (4) naar wagen (5).de wagen is dus een moderne versie van het paard.

79
er is een zekerheid:de zekerheid dat je doodgaat.

80
er is één zekere vorm van gelijkheid en vrijheid:de vrijheid om dood te gaan.

81
een van de duivels grootste misleiding is geld.geld bestaat eigenlijk niet.

82
in de 20e eeuw zei de burgemeester van Wenen:doe de Joden in een schip en laat dat zinken dan is dat probleem opgelost.

83
in Amerika bestond een lange tijd de crow-wetten.rassenwetten zijn dus geen vreemd idee.

84
de grootste vorm van lijden dat zit hem in de angst voor het lijden zelf.

85
het praat tempo was vroeger veel langzamer en het leven verliep rustiger en ontspannen.
het is dus niet gek als mensen een burn out krijgen.

86
het was NS dat uitstekende prestaties in de oorlogvoering en een gigantische territoriaal grootte wist te bereiken.
ook waren zij het die voor het eerst begonnen met snelwegen bouwen en uitstekende raket technologie beschikten.

87
oorlogsvliegtuigen werden voor het eerst in de 2e wereldoorlog ingezet.

Reply   thumb_up 0   thumb_down 0
Henk670
Henk670 2 months ago

als ik bij een FBLP editie geen zin hem om over onderwerpen te spreken zal ik gezegden uitspreken bij de lijst van gezegden als een extra optie.
ook voor GD edities kan dit besloten worden.
de gezegden moeten voor herhaling vatbaar zijn.

1 het is bijzonder dat wij hier zo weer staan als echte raciaal idealisten,fascisten en boven alles trouwe christenen.

2 mochten de bewoners der hemel ons nu horen,dan zeg ik nu in het fascistisch jaar 98:rust in vrede.
de vrede van Christus,paulus en Luther.

3 "terwijl het licht der zon der aarde beschijnt,in het fascistische jaar 98,in de tijd van de 266e paus en de 45e president der USA,
spreekt hier de mysterieuze spion...
de stembanden van Een levende Geest,die hierbij beste rechtsextremisten,een ideologisch verhaal vertelt!".

4 het is bijzonder dat ik hier zo weer sta als echt raciaal idealist,fascist en boven alles trouw christen.

5 de Grootste held van het christelijke jaar 2019 dat was rechtsextremist B tarrant.lof voor hem.

6 ik zal u natuurlijk allen de vrede van onze Heer jezus christus toewensen.

7 een Grootste leugen in de geschiedenis.
de Joods kabbalistischs vrijmetselaars zijn een grote plaag.

8 de extreemrechtse held B tarrant heeft het zijne besloten.
met een geweer in de hand heeft hij het vuur geopend en is op het externe doelwit afgegaan.
50 doden staan er op zijn naam.l of voor hem.

9
een quote van Kaukasisch superieur en leider van het Sovjetrijk j Stalin,de man van staal:"een dode dat is een tragedie,maar een massamoord niet".

10
hier volgt een romantiserend verhaal van de geslachtsdaad:"
in haar kwetsbaarheid word de Clitoris Veroverd met het kanon waarmee het spervuur in het vrouwelijk EI word geplant".

11
dieren en vrouwen...
ze zijn de twee soortgenoten van de man welke hij weergaloos bewonderd en waardeerd.

12
paarden en vrouwen zijn ons dierbaar.
zonen en kameraden.
eer en trouw.
en boven alles de Almachtige God.

13
ons word vrouwen gegeven.een prachtig groot huis.parel en diamand.
de indianen kennen het concept van Eeuwige jachtvelden.

14
vrouwen en mannen in liefde eensgezind.
bergen en dalen.
zwaarden en vlagen.
de dans der natuur.

mijn enige antwoord dan getuigt van tevredenheid zou zijn:"god bedankt".

15
1 lof voor de maleische nederlandse prins d verbaas.
2 lof voor de OKK baas.
3 lof voor de eerste nederlandse apostel.

16
natuurlijk wens ik jullie fascisten het beste toe.
we dromen in de eindoverwinning.in die droom zijn wij verbonden.

17 ik wil drie uitspraken vertellen van extreemrechtse helden en jou zou bij elk moeten weten op welke beroemdheid het betrekking heeft:
1 "er zijn er zeer weinig ontkomen".
2 " dat ging gepland"/"that Goes planned".
3 "warheid macht frei".

18
hier volgen drie legendarische uitspraken van extreemrechtse helden:
1 "er zijn er zeer weinig ontkomen".
2 " dat ging gepland"/"that Goes planned".
3 "warheid macht frei".

19 Jezus zei"ik ben de weg,de waarheid,en het leven.
niemand komt bij God dan door mij".

20
vrede wens ik u,
vrede Geef ik u,
in vrede komt u
en in vrede gaat u.

21
Marx "workers,unite".

22
de Boeddha zei:"geluk met een reden is een vorm van lijden".

23
de Boeddha zei:"het ego is een illusie".

24 opperhoofd Seattle zei:"de mens heeft het web van het leven niet geweven,hij is slechts een deel ervan.
wat hij doet met het web,doet hij met zichzelf".

25
profeet Mohammed zei:"geloof in God de almachtige".

26
Confucius zei:we moeten ons niet bemoeien of zorgen met de lagere orde der mensheid:vrouwen en negers.

27
Schopenhauer:zie je een vrouw,vergeet dan de zakdoejes niet.

28
president Kennedy:AH had de stof in zich waarvan legenden gemaakt zijn.

29
Mussolini:"liever een dag leven als een leeuw,dan 100 jaar als een schaap".

30
Mussolini:veel vijanden,veel eer!

31 AH "rassen moeten zich niet vermengen.

32 mosley:"het zal komen in een tijd van onrust".

33 stephan balliet "zelfs als ik een jood vermoord is het het waard.
als elke blanke man een jood vermoordde hadden we al lang gewonnen".

34 Patrick crusius "ik kan de raciale vervanging van de USA niet aanzien,ik kan niet leven met dat geweten".

35
"ik zie je in Walhalla",stephan balliet.

36 Washington,vader van de Amerikaanse Unie had negers in bezit en was ideologisch racist.
hij kan worden gezien als een van de allergrootste racisten ooit.

37
Socrates:"als een vrouw eenmaal gelijk is gesteld,dat betekent de ondergang van een natie".

38 "Joden hebben de vrouw gelijk gesteld om de blanke beschaving te vernietigen en negers om te vermengen,en maken anti blanke propaganda om ons geestelijk te doen dwalen,
en ze doen dit om de grootste vijandelijke goyim de blanke te vernietigen zodat ze hun Joodse wereld orde kunnen introduceren om zo over de lagere rassen (negroïde) te heersen omdat ze geloven dat dan pas de Messias komt" is een complot theorie die ik op het internet onder rechtsextremisten vaak tegen kom.

39
het motto van de Engelse stad London,eens de grootste natie ter wereld:"Heer leid ons!".

40
vernietig de jood en je vernietigd 90% van de wereldproblemen.

Reply   thumb_up 0   thumb_down 0
Show more

Up next